У Києві розстріляли будівлю: поліція розглядає версію теракту

Обстріл стався сьогодні вночі

Сьогодні в ніч на 26 серпня близько 1:00 ночі в управління Нацполіціі Києва надійшло повідомлення про розстріл будівлі Мостобуду на вулиці панковского, 5 з гранатомета. Про це передає видання "Українська правда".

Уже на місці інциденту поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі. Під час відпрацювання було виявлено відстріляних тубус гранатомета.

Постріл по будівлі Мостобуду потрапив в фасад на 4-му поверсі. Інформації про жертви і постраждалих в результаті інциденту на даний момент немає.

У Києві введено спеціальний оперативний план для пошуків виконавців і організаторів розстрілу.

Опрацьовується наявність камер відеоспостереження, які могли зафіксувати момент пострілу, шляхи підходу і відходу зловмисників.

Подія кваліфіковано як терористичний акт, кримінальне провадження розслідується за ч.1 ст. 258 КК.

Нагадаємо, аналогічну ситуацію в Києві описував портал "Коментарі", коли з гранатомета обстріляли будівлю, де розташований офіс телеканалу "112". Прибувши на виклик, поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі і оточили територію, прилеглу до місця злочину. При відпрацюванні знайшли відстріляних тубус гранатомета, який направлять на проведення експертизи. За даним інцидентом також розглядається версія про терористичний акт.