Головна Новини Суспільство події В Одеській області піхотинець застрелив товариша по службі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області піхотинець застрелив товариша по службі

На момент трагедії обидва морпеха були в тверезому стані

26 серпня 2019, 20:16 comments1900
Поділіться публікацією:
В Одеській області піхотинець застрелив товариша по службі

В Одеській області в результаті постріли з автомата загинув військовослужбовець Збройних сил України. Про це повідомляє місцеве видання Думская.net.

За даними джерел ЗМІ правоохоронних органах, інцидент стався в пункті постійної дислокації 35-й окремої бригади морської піхоти, в селі Дачному. Один з матросів, перебуваючи на контрольно-пропускному пункті, вистрілив з автомата в бік товариша по службі.

Відзначається, що військовослужбовець отримав наскрізне поранення голови, в результаті чого загинув на місці пригоди. На момент трагедії обидва матроси були в тверезому стані.

У командуванні Військово-морських сил України підтвердили інформацію про загибель військовослужбовця у військовій частині. За даними відомства, зараз правоохоронці проводять слідчі дії з фактом загибелі військовослужбовця і встановлюють обставини події. Також у військовій частині проводиться службова перевірка.

"Зараз за фактом загибелі правоохоронні органи проводять слідчі дії з метою надання правової кваліфікації та встановлення обставин події. За вказівкою командувача Військово-морських сил ЗС України у військовій частині проводиться службова перевірка", — йдеться в заяві.

Як повідомляли "Коментарі", в Дайтоні, штат Огайо, невідомий влаштував стрілянину по мирних жителях, в результаті чого загинули не менше 7 осіб. Ще близько 24 людей отримали поранення. У поліції розповіли, що стрілка вдалося поранити. Зараз на місці стрілянини працюють медики і поліція. За попередніми даними, один із стрільців вбито, іншого вдалося поранити, однак він зник на автомобілі Jeep. "Вражаючі кадри з округу Орегон. Тут десятки поліцейських. Ведеться робота по підрахунку загиблих та постраждалих", — йдеться в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!