Головна Новини Суспільство події У Львові виявили гранатомет біля входу в готель
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові виявили гранатомет біля входу в готель

Порушено провадження за статтями про незаконному поводженні зі зброєю і теракт

27 серпня 2019, 00:11 comments1950
Поділіться публікацією:
У Львові виявили гранатомет біля входу в готель

У Львові біля входу в готель на проспекті Чорновола був виявлено гранатомет із зарядом, придатним для вибуху. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області

Повідомлення про предмет, схожий на гранатомет, недалеко від входу у вестибюль готелю "Львів", надійшло до служби "102" в Галицьке відділення поліції Львова близько 02:40.

"В ході огляду зазначеного місяця події співробітниками поліції вилучено довгастий циліндричний предмет, схожий на "РПГ 22 "Нетто" з бойовим зарядом всередині", — йдеться в повідомленні.

При експертному дослідженні гранатомета було підтверджено, що наявний в ньому заряд придатний для вибуху.

За даним фактом внесено відомості до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами).

Досудове розслідування перебуває на контролі Львівської місцевої прокуратури №1.

Як повідомляли "Коментарі", неподалеку Кримського за напрямом Сокільники з автоматичного гранатомета окупанти обстріляли позиції українських військових. Як наголошується, в результаті обстрілу один військовослужбовець отримав поранення. "З початку поточної доби Збройні Сили України дотримуються сталого режиму припинення вогню, тоді як окупанти порушили заборону на використання будь-якої зброї", — йдеться в повідомленні.

Крім цього, зазначається, що вчора, 26 червня, через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхало понад 23 000 чоловік і 2 600 транспортних засобів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!