Головна Новини Суспільство події На Донбасі бойовики 12 разів порушували режим тиші
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі бойовики 12 разів порушували режим тиші

В результаті обстрілу поранений один український військовий

27 серпня 2019, 08:15 comments1600
Поділіться публікацією:
На Донбасі бойовики 12 разів порушували режим тиші

Збройні формування Російської Федерації і її найманці за 26 серпня 12 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил із забороненого Мінськими угодами зброї — мінометів калібру 82 мм, а також — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" противник 7 раз обстріляв позиції Об'єднаних сил. Зокрема, чотири рази неподалік Водяної — з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі поблизу Лебединського — з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Павлополя — з великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" бойовики 5 раз обстріляли позиції Об'єднаних сил. Зокрема, двічі поблизу Новолуганского — з забороненого мінськими угодами зброї — мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, неподалік Травневого — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Шумів — з ручного протитанкового гранатомета, неподалік Луганська — з автоматичного гранатомета.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Україна повинна готується до відновлення бойових дій для захисту своєї територіальної цілісності. Таку думку висловив голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!