Головна Новини Суспільство події Сім'ям постраждалих під час обвалу будинку у Дрогобичі виплатять допомогу: названі суми
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім'ям постраждалих під час обвалу будинку у Дрогобичі виплатять допомогу: названі суми

В Дрогобич впала частина чотириповерхового житлового будинку

30 серпня 2019, 19:30 comments2044
Поділіться публікацією:
Сім'ям постраждалих під час обвалу будинку у Дрогобичі виплатять допомогу: названі суми

Сім'ям загиблих і постраждалих під час обвалу будинку у Дрогобичі виплатять фінансову допомогу з обласного бюджету Львівщини. Таке рішення прийняла обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки (ТЕБ) та надзвичайних ситуацій (НС). Про це повідомляється на сайті Львівської обласної державної адміністрації.

"Як інформують у департаменті питань цивільного захисту населення Львівської ОДА, сім'ям загиблих виплатять по 100 тис. грн, постраждалим, які знаходяться в медичних установах з важкими тілесними ушкодженнями — по 75 тис. грн, з легкими тілесними ушкодженнями — по 50 тис. грн", — сказано в повідомленні.

Постраждалі забезпечені всією необхідною медичною допомогою. Рішенням комісії ТЕБ та НС також виділять 125 тис. грн для забезпечення високоспеціалізованої медичної допомоги постраждалим.

Як повідомляли видання "Коментарі", в ніч на 28 серпня в Дрогобичі обвалилася частина чотириповерхового житлового будинку. На місці НП були знайдені тіла 8 загиблих.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!