Головна Новини Суспільство події Київський суд відпустив ключового свідка у справі катастрофи МН17
commentss НОВИНИ Всі новини

Київський суд відпустив ключового свідка у справі катастрофи МН17

Нова міра запобіжного заходу оскарженню не підлягає

5 вересня 2019, 12:49 comments3279
Поділіться публікацією:
Київський суд відпустив ключового свідка у справі катастрофи МН17

Київський апеляційний суд відпустив з-під варти так званого "командира ППО" в м. Сніжне Донецької області Володимира Цемаха, який є ключовим свідком у справі катастрофи Boeing "Малайзійських авіаліній", який летів рейсом МН17 і був збитий у небі над Донбасом в липні 2014 року, передає "Укрінформ".

"Ухвалу слідчого судді Шевченківського райсуду міста Києва від 22 серпня про продовження підозрюваному Цемаху запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 20 жовтня 2019 року включно — скасувати. Ухвалити нову ухвалу, якою у задоволенні клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Цемаху — відмовити. Застосувати до підозрюваного Цемаха Володимира Борисовича запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Звільнити Цемаха Володимира Борисовича з-під варти в залі суду негайно", — сказав суддя.

Також суд зобов'язав Цемаха прибувати на виклики до слідчого, прокурора і до суду, повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи.

Постанова оскарженню не підлягає. Повний текст буде оголошено 6 вересня о 10:00.

Нагадаємо, наприкінці червня українські спецслужби затримали Володимира Цемаха на окупованій території Донецької області та вивезли його на підконтрольну Україні територію. 29 червня Шевченківський райсуд Києва заарештував його на два місяці.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше депутати Європейського парламенту направили президенту Володимиру Зеленському листа із закликом не віддавати Росії Володимира Цемаха.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!