Головна Новини Суспільство події «Дірявий кордон»: сигарети з ОРДЛО експортують до Європи через Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

«Дірявий кордон»: сигарети з ОРДЛО експортують до Європи через Україну

Із Європи в самопроголошені республіки повертаються надприбутки

6 вересня 2019, 09:59 comments2129
Поділіться публікацією:
«Дірявий кордон»: сигарети з ОРДЛО експортують до Європи через Україну

Бойовики "Д/ЛНР" експортують до Європи сигарети, вироблені в ОРДЛО, через західний кордон України. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив політолог Володимир Цибулько.

"Бачили в Україні дешеві сигарети, вироблені в ОРДЛО? Знайомі показали — подивіться і ви. Особливо радує акцизна марка "ЛНР"", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що частина нелегальних сигарет "made in ORDLO" залишається в Україні, але все ж основний ринок їх збуту – Європа.

Політолог стверджує, що такі "привіти" пропускають в Європу через дірявий західний кордон України в промислових масштабах. А звідти в невизнані республіки повертаються надприбутки, які йдуть на закупівлю зброї та іншого товару для проросійських бойовиків.

"Ми знаємо, що у нас війна і кожен день на ній гинуть або отримують поранення кращі сини України, а в цей час їх вбивці за допомогою наших силовиків на сигаретах з "ЛНР"/"ДНР" заробляють в Європі гроші на кулі для українців", — написав Цибулько.

Він також висловив сподівання, що нове керівництво країни зупинить потік нелегальних сигарет з окупованого Донбасу, а не очолить його.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", за минулу добу ситуація на Донбасі загострилася, в результаті ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!