Головна Новини Суспільство події Начальник Полтавської митниці попався на великому хабарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Начальник Полтавської митниці попався на великому хабарі

Чиновник вимагав з бізнесмена по 400 дол. США за один контейнер

7 вересня 2019, 23:45 comments4256
Поділіться публікацією:
Начальник Полтавської митниці попався на великому хабарі

Військова прокуратура Центрального регіону України спільно з Держбюро розслідувань та Департаментом захисту економіки Нацполіції затримала при отриманні хабара начальника Полтавської митниці ДФС Миколу Калініченка, повідомляє прес-служба прокуратури.

В ході розслідування було встановлено, що Калініченко на початку травня 2019 року почав вимагати у суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності гроші за безперешкодне проведення митних формальностей з розрахунку 400 дол. США за один розмитнений автомобіль з вантажем.

picture

"7 вересня 2019 року здирник в Києві одержав "винагороду" за 10 оформлених контейнерів — 4000 доларів США, що задокументовано в рамках контролю за вчиненням злочину. Після чого його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", — сказано в повідомленні.

picture

Зараз проводяться невідкладні слідчі дії. Готуються клопотання про повідомлення затриманому про підозру (ч. 3 ст. 368 КК України) і арешт з відстороненням від посади.

Як повідомляв сайт "Коментарі", в Дніпропетровській області правоохоронці на хабарі в 140 тис. грн затримали першого заступника голови однієї з об'єднаних територіальних громад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!