Головна Новини Суспільство події Доба на Донбасі: український військовий отримав бойову травму
commentss НОВИНИ Всі новини

Доба на Донбасі: український військовий отримав бойову травму

Противник продовжує бити з БМП і гранатометів

9 вересня 2019, 08:31 comments1963
Поділіться публікацією:
Доба на Донбасі: український військовий отримав бойову травму

У неділю, 8 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 9 разів порушили режим припинення вогню. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє прес-центр ООС.

"За минулу добу в результаті ворожих обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил один військовослужбовець отримав бойове поранення", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ворог обстрілював українські позиції з заборонених мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, застосував озброєння БМП, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Найбільше обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід": поблизу Гранітного, Красногорівки, Верхньоторецького, Миколаївки, Авдіївки та Лебединського.

"З початку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців не зафіксовано", — додали в штабі ООС.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у бригадах української армії будуть діяти "нічні" підрозділи, навчені за спеціальною програмою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!