Головна Новини Суспільство події Брат мера Івано-Франківська на смерть збив людину на пішохідному переході
commentss НОВИНИ Всі новини

Брат мера Івано-Франківська на смерть збив людину на пішохідному переході

Загиблим був місцевий житель

9 вересня 2019, 16:24 comments2017
Поділіться публікацією:
Брат мера Івано-Франківська на смерть збив людину на пішохідному переході

У селі Марківці Івано-Франківської області сталося смертельне ДТП, винуватцем якого виявився двоюрідний брат мера обласного центру Руслана Марцінківа Роман.

Як повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області, сьогодні, 9 вересня, близько 09:30 35-річний житель Коломийського району за кермом мікроавтобуса Mercedes Sprinter перевищив швидкість і наїхав на місцевого жителя 1955 р. н.

picture

Чоловік переходив дорогу по пішохідному переходу. Від удару він отримав серйозні тілесні ушкодження та помер в автомобілі "швидкої допомоги".

picture

Пізніше мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив у своїй соцмережі, що за кермом мікроавтобуса був його двоюрідний брат Роман Марцінків.

"У ДТП за участі мого двоюрідного брата, депутата Івано-Франківської міської ради Романа Марцінківа загинув 68-річний мешканець с.Марківці Тисменицького району. Перш за все, я висловлюю щирі співчуття родині загиблого. Це велике горе для всіх. Зараз головне завдання — дочекатись результатів розслідування", — написав він.

picture

Як повідомляв сайт "Коментарі", 3 вересня у Тернопільській області в ДТП загинув відомий український кобзар Василь Жданкін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!