Головна Новини Суспільство події На Донбасі посилилися обстріли: серед ЗСУ нові втрати
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі посилилися обстріли: серед ЗСУ нові втрати

Бойовики використовують заборонене озброєння

13 вересня 2019, 08:26 comments1853
Поділіться публікацією:
На Донбасі посилилися обстріли: серед ЗСУ нові втрати

У четвер, 12 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 23 рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр ООС.

"За минулу добу під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил загинув", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ворог обстрілював українські позиції із заборонених Мінськими угодами калібрів зброї, а саме — мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Також вів обстріли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Найбільше обстрілів було зафіксовано в районі оперативно-тактичної групи "СХІД": поблизу Пищевика, Водяного, Новогнатівки, Верхньоторецького, Авдіївки, Гнутово, Лебединського та Широкіно.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню", — додали в прес-центрі ООС.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", 11 вересня на Донбасі внаслідок ворожих обстрілу загинули двоє українських військових, ще одного важко поранено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!