Головна Новини Суспільство події Жителя Латвії будуть судити за участь в бойових діях на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителя Латвії будуть судити за участь в бойових діях на Донбасі

За даними прокуратури, чоловік брав участь у бойових діях на Донбасі з лютого 2015 року по травень 2016 року

13 вересня 2019, 22:42 comments1899
Поділіться публікацією:
Жителя Латвії будуть судити за участь в бойових діях на Донбасі

Суд Видземського передмістя Риги розгляне кримінальну справу громадянина Латвії Іварса Келлійса, який звинувачується в участі в бойових діях на Донбасі. Про це повідомляє інформаційне агентство LETA.

За даними прокуратури, чоловік брав участь у бойових діях на Донбасі з лютого 2015 року по травень 2016 року. У тому ж році він був затриманий, і до нього було застосовано запобіжний захід у вигляді заборони на виїзд з країни і нагляду поліції. Пізніше ці запобіжні заходи були скасовані.

Також Служба державної безпеки (СДБ) передала в прокуратуру кілька кримінальних справ, в рамках яких жителям Латвії інкримінується участь у збройному конфлікті на сході України. Більша частина фігурантів цих справ перебуває в розшуку.

Наголошується, що на даний момент СДБ вдалося затримати тільки Іварса Келлійса і уродженця Даугавпілса Артема Скрипника.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Польщі затримали 26 українців за незаконне виготовлення сигарет. Повідомляється, що один із затриманих українців орендував нерухомість, а інші працювали на нього, упаковуючи вже готові сигарети в пачки.За підрахунками правоохоронців, незаконне виготовлення сигарет могло завдати збитки для державного бюджету в розмірі 10 млн злотих (2,3 млн євро) через ухилення від сплати акцизного збору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.leta.lv/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!