Головна Новини Суспільство події Заступника мера Дніпра оголосили в розшук за розкрадання на ремонті моста
commentss НОВИНИ Всі новини

Заступника мера Дніпра оголосили в розшук за розкрадання на ремонті моста

Чиновника підозрюють у привласненні десятків мільйонів бюджетних гривень

16 вересня 2019, 14:30 comments1984
Поділіться публікацією:
Заступника мера Дніпра оголосили в розшук за розкрадання на ремонті моста

Заступник мера Дніпра, а також начальники управління міської ради та особа, яка здійснювала технічний нагляд в ході ремонту Центрального мосту міста, оголошені в розшук за підозрою в привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Як зазначається, за фактом ймовірного присвоєння було відкрито кримінальне провадження. Чиновників оголосили в розшук у зв'язку з тим, що вони переховувались від слідства.

Також у прокуратурі підкреслюють, що засновнику товариства-підрядника, який здійснював ремонтні роботи, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі понад 40 млн грн; начальник дільниці буде триматися під вартою з можливістю внесення застави в 1 млн грн.

Як відомо, Центральний (Новий) міст — автомобільний міст, що зв'язує центр Дніпра з лівобережною частиною міста (вулицю Коцюбинського та Слобідський проспект), відкритий 5 листопада 1966 року, його довжина становить 1478 м, ширина — 21 м.

У 2017 році міськрада Дніпра закрила Новий міст на реконструкцію, яку планували завершити до кінця року. Під час ремонтних робіт неодноразово виникали скандали з підрядником, а кошторис зріс майже на третину.

Мер Дніпра Борис Філатов повідомляв, що порушено сім кримінальних справ, пов'язаних з цим мостом.

12 липня президент Володимир Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов уклали парі: якщо міст не відремонтують за два місяці, Філатов повинен покинути крісло мера.

Відремонтований міст відкрили 7 вересня. Раніше Філатов пояснював, що після реконструкції верхньої частини мосту займуться його нижньою і підводною частинами.

14 вересня Новий міст проінспектував Зеленський і повідомив, що його ще повинна проаналізувати спеціальна комісія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!