Головна Новини Суспільство події Гонтарева відкинула версію про підпал власного будинку заради статусу біженки
commentss НОВИНИ Всі новини

Гонтарева відкинула версію про підпал власного будинку заради статусу біженки

Екс-глава НБУ впевнена, що статус біженки їй зовсім ні до чого

17 вересня 2019, 12:53 comments2720
Поділіться публікацією:
Гонтарева відкинула версію про підпал власного будинку заради статусу біженки

Колишній голова Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва назвала "нісенітницею" припущення опонентів, що вона сама організувала нічний підпал свого заміського будинку під Києвом, щоб отримати політичний притулок у Великобританії і уникнути кримінального переслідування в Україні. Про це вона заявила журналістам видання "Радіо Свобода".

"Я легально живу і працюю в Великобританії. Я не бачу, чим мені допоможе статус біженця в цій країні. Таку нісенітницю навіть не можу коментувати. Інцидентів зі мною вистачило б уже на 20 політичних біженців", — запевнила Гонтарєва.

Також вона назвала "повною ахінеєю" версію про те, що підпалом будинку займався один її сина. Гонтарева стверджує, що не знає, хто стоїть за підпалом будинку. За словами екс-глави НБУ, їй погрожували протягом останніх п'яти років.

"Зараз загрози надходили тільки від Коломойського і Портнова. Всі загрози були в публічній площині", — заявила постраждала екс-чиновниця.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про подробиці, з'ясовані на тлі пожежі в будинку Валерії Гонтаревої. В Офісі президента зробили офіційну заяву, що пожежа в будівлі колишньої глави Нацбанку є грубим злочином, і швидке розкриття цього випадку має стати пріоритетом у роботі правоохоронних органів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!