Головна Новини Суспільство події Гонтарева відхрестилася від Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Гонтарева відхрестилася від Порошенка

Екс-голова Нацбанку поскаржилася, що Порошенко навіть не висловив їй співчуття у зв'язку з пожежею будинку

18 вересня 2019, 12:50 comments4863
Поділіться публікацією:
Гонтарева відхрестилася від Порошенка

Колишня голова Національного банку Валерія Гонтарєва повідомила, що з п'ятим президентом України і лідером партії "Європейська солідарність" Петром Порошенко не підтримує відносин з 2017 року. Про це вона розповіла в своєму інтерв'ю виданню "Лівий берег".

"Я звільнилася 10 травня 2017 року, повернулася з відпустки у вересні, прийшла до Адміністрації президента з єдиним питанням:" Коли мене звільнять?". Відповіли, що ось-ось. Дотягли до весни. Ну, ви знаєте ... З того моменту , жодного разу його (Петра Порошенка, — прим. ред) не бачила. Більш того, скажу чесно: зараз, коли зі мною трапилася трагедія, він мені навіть смс не залишив", — підкреслила екс-чиновниця.

При цьому Гонтарева зовсім не ображається на членів партії "Європейська солідарність", які відразу після того, як стало відомо про підпал її заміського будинку, записали офіційне звернення з вимогою до чинної влади негайно і неупереджено розслідувати цей злочин.

"По заяву я вдячна, — продовжує вона. — За кожне слово. Кожному, хто сказав хоч слово. Тому що просто знищувати людину, як знищують мене, спалювати напалмом будинки".

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про осіб, яких сама Валерія Гонтарєва вважає причетними до підпалу її нерухомого майна в Козятині. Вона також розповіла, що перед  її звільненням останньою краплею стало, коли озброєні люди принесли до центрального входу в НБУ труну з лялькою, схожою на Гонтарєву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!