Головна Новини Суспільство події Терористи ОРДЛО шість разів порушили режим тиші
commentss НОВИНИ Всі новини

Терористи ОРДЛО шість разів порушили режим тиші

На щастя, обійшлося без постраждалих

19 вересня 2019, 19:52 comments2266
Поділіться публікацією:
Терористи ОРДЛО шість разів порушили режим тиші

Незаконні збройні формування шість разів порушили режим припинення вогню з початку поточної доби. Про це передає "Інтерфакс-Україна", посилаючись на джерела Операції об'єднаних сил.

"Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї", — йдеться в повідомленні.

Про постраждалих в результаті обстрілу не повідомляється.

Раніше в Міністерстві оборони повідомили, що з півночі на 12.00 бойовики здійснили чотири обстріли позицій Об'єднаних сил, при цьому жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про дітей з областей Донбасу, які змогли провести оздоровчі канікули безкоштовно. "Діти отримали можливість весело і корисно провести час в басейні СК" Олімпійський ". Теплий басейн під відкритим небом справив на відвідувачів приємне враження. Тепер такі поїздки відбуватимуться щосереди для кожної групи центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю" Милосердя ", — повідомляється в прес-службі Покровського міської ради Донецької області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!