Головна Новини Суспільство події "Мінера" мосту Метро арештували на два місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мінера" мосту Метро арештували на два місяці

Суд арештував ветерана ООС Олексія Белька з альтернативою застави

20 вересня 2019, 18:56 comments1746
Поділіться публікацією:
"Мінера" мосту Метро арештували на два місяці

Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід для ексучасника АТО Олексія Белька, який погрожував підірвати міст Метро, — тримання під вартою строком на 60 діб із альтернативою застави у розмірі 288 тисяч. Про це повідомляє "Укрінформ".

У разі внесення застави на Белька будуть покладені наступні обов'язки: з'являтися за вимогою до слідчого, прокурора, суду, носити електронний засіб контролю та повідомляти про зміну місця проживання.

Ухвала може бути оскаржена впродовж 5 днів. Адвокати Белька і народний депутат Яна Зінкевич заявили, що це рішення суду буде оскаржено.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те що військовий погрожував підірвати в Києві міст. Увечері 18 вересня з'явилася інформація про зупинку руху столичного метрополітену на червоній гілці від станції "Дніпро" до "Лісової" через повідомлення про замінування. Пізніше чоловіка який погрожував підірвати міст Метро в Києві силовики затримали. Ним виявився 42-річний виходець з анексованого Росією Криму Олексій Бельке. Відомо, що в червні цього року він добровільно здав Деснянській райуправлінню поліції 1 кілограм вибухівки та 88 набоїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!