Головна Новини Суспільство події На Львівщині поліція відпустила активістів, які блокували вагони з російським вугіллям
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині поліція відпустила активістів, які блокували вагони з російським вугіллям

Голова ГУ Нацполіції у Львівській області Василь Віконський виступив із заявою

22 вересня 2019, 00:00 comments2125
Поділіться публікацією:
На Львівщині поліція відпустила активістів, які блокували вагони з російським вугіллям

У Львівській області поліція відпустила всіх затриманих учасників блокади залізничних шляхів і вагонів з російським вугіллям. Про це повідомив "Штаб блокади торгівлі з окупантами".

"Всіх затриманих вдалося витягнути з поліції. Мене теж відпустили. Склали протокол адміністративного правопорушення. Чекаю призначення суду в Червонограді. Постраждалим надана медична допомога", — написав лідер протесту, колишній народний депутат Семен Семенченко.

Семенченко також додав, що блокаду прорвати не вдалося.

У зв'язку з акцією протесту начальник Головного управління поліції Львівській області Василь Віконський звернувся до представників органів місцевого самоврядування та керівництва вугільного підприємства.

"Враховуючи, що питання переросло в політичну площину, звертаюся до місцевої влади та керівництва вугільного підприємства негайно вирішити свої спірні питання. Поліція розблокувала шляхи, тепер ви повинні знайти вирішення проблеми. Запрошені до поліції громадяни будуть встановлені, порушники оштрафовані і всіх їх відпустять", — підкреслив Віконський.

Зазначимо, з початку вересня у селі Сілець на залізничній станції "Соснівка" у Львівській області невідомі особи, більшість з яких є учасниками АТО/ООС, перекрили колії. Учасники акції заблокували виїзд російських вагонів з вугіллям на збагачувальну фабрику.


Як повідомляв сайт "Коментарі", 21 вересня поліція розблокувала колії і затримала 28 активістів. В результаті постраждали 8 поліцейських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!