Головна Новини Суспільство події Трагедія під Житомиром: у результаті ДТП загинули 9 осіб, 10 травмовані
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагедія під Житомиром: у результаті ДТП загинули 9 осіб, 10 травмовані

У момент аварії частина пасажирів перебувала на узбіччі дороги

23 вересня 2019, 08:49 comments2646
Поділіться публікацією:
Трагедія під Житомиром: у результаті ДТП загинули 9 осіб, 10 травмовані

Ввечері, 22 вересня, у Житомирській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та пасажирського автобуса. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

"На місці події загинули 9 пасажирів автобуса (повні анкетні дані встановлюються, — ред.). Водій вантажівки і ще 9 пасажирів автобуса, у віці від 42 до 71 року були госпіталізовані в лікарню", — йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, водій вантажівки з цистерною не впорався з керуванням та влетів у пасажирський автобус, що був припаркований на узбіччі.

Відомо, що водій автобуса зупинився для усунення технічної несправності (заміни колеса). У момент ДТП частина його пасажирів перебувала на узбіччі дороги.

Розпочато кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в результаті зіткнення маршрутки та вантажівки в Одеській області попередньо загинули дев'ять осіб, ще двоє — травмовані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!