Головна Новини Суспільство події В Одеській області - новий голова СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області - новий голова СБУ

Указом президента им стал Виталий Харченко

23 вересня 2019, 15:04 comments1715
Поділіться публікацією:
В Одеській області - новий голова СБУ

Сьогодні головою ГУ Служби безпеки України в Одеській області став Віталій Харченко. Про це повідомляється на сайті президента, де і опублікований указ про його призначення.

На даний момент одеські ЗМІ повідомляють, що у відкритому доступі інформації про Віталія Харченка майже немає. Про нього лише відомо, що до призначення в Одесу він займав посади в Головної інспекції СБУ, яка займається перевіркою діяльності всіх підрозділів спецслужби.

Нагадаємо, також сьогодні в новинах про Одеську область портал "Коментарі" повідомив страшні подробиці про десятки рабів, які насильно утримувалися у сімейної пари.

"Замовниками" живого товару "виявилася сімейна пара — громадянин Грузії і громадянка України — власники сільськогосподарського підприємства, розташованого в Одеській області. Протягом 2015-2018 років на центральних залізничних вокзалах Києва, Одеси, Миколаєва та інших міст найняті ними вербувальники підшукували осіб, які перебувають в уразливому становищі і не мали постійного місця проживання", — передають в прес-службі прокуратури Одеської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!