Головна Новини Суспільство події Сенцової довелося пояснювати своє ставлення до відеоблогера Шарія
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенцової довелося пояснювати своє ставлення до відеоблогера Шарія

На презентації своєї книги у Львові Сенцов підписав один екземпляр для Шарія

24 вересня 2019, 14:24 comments5211
Поділіться публікацією:
Сенцової довелося пояснювати своє ставлення до відеоблогера Шарія

Відомий в'язень Кремля, український режисер і письменник Олег Сенцов викликав нарікання своїм лояльним ставленням до Росії, в тому числі і її пропагандистам. Одним з аргументів стало те, що Сенцов підписав один з примірників книги "Маркетер", презентованої у Львові на вихідних, для відомого своєю скандальністю та неоднозначністю висловлювань на адресу України, відеоблогеру Анатолію Шарію.

У відповідь на це Олегу Сенцової довелося пояснити своє ставлення до Шарію, і до ситуації, що склалася в цілому, що він і зробив на своїй сторінці в Facebook.

"Я прекрасно розумію ким є Анатолій Шарій і ніяких ілюзій на його рахунок не відчуваю. Я не боюся, ні пропагандистів, ні провокаторв. І тим більше не боюся сердитих коментаторів, яким лише потрібен привід обурюватися. Щоб перемогти ворога, зовсім не обов'язково його знищувати ", — зазначено в повідомленні відомого українця.

Втім, такі пояснення не знайшли особливого розуміння в особі опонентів Сенцова, деякі з них, навпаки, нагадали вчорашнє вислів про можливе рукостисканні президенту РФ Володимиру Путіну, який отримав репутацію диктатора і глави держави-агресора проти України.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло, що Олег Сенцов в телеефірі каналу "Крим. Реалії" заявив, що необхідно йти на поступки з Росією, щоб врятувати з полону залишилися в її в'язницях політв'язнів




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!