В Україну йдуть дощі і холод

Оприлюднений прогноз погоди на сьогодні

По всій країні день пройде переважно без опадів, лише на Прикарпатті та Закарпатті вдень очікується дощ. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с.

Вночі на півночі країни і Лівобережній частині на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0+5°, на решті території температура +2 +10 тепла; температура вдень +13+18° тепла, в західних областях та південній частині +16+21°.

У столиці буде сухо, вночі заморозки 0+2°, температура вдень +14+16° тепла.

Завтра синоптики прогнозують невеликі, місцями помірні дощі, лише у східній і південно-східній частині — без опадів. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с.

Температура вночі +7+13° тепла, на Лівобережжі +3+8° тепла, у східних областях на поверхні грунту заморозки 0+ 3°; температура вдень +12+18° тепла, на півдні до +21°.

У Києві очікується дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень +10+13°.

Нагадаємо, осінь почалася в Україні сонячною та спекотною погодою до + 33 градусів. Поступово температура повітря знижувалася і почалося тепле бабине літо. Воно тривало до 15-16 вересня.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на середземноморському узбережжі Іспанії пройшли сильні зливи, які призвели до загибелі вже п'ятьох людей. Влада оголосили масову евакуацію і ввела режим підвищеної небезпеки.