Головна Новини Суспільство події Оприлюднено прогноз погоди на вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднено прогноз погоди на вихідні

Якою буде погода, розповіли синоптики

28 вересня 2019, 08:32 comments4657
Поділіться публікацією:
Оприлюднено прогноз погоди на вихідні

В Україні протягом найближчих вихідних 28-29 вересня очікуються осінні дощі і не дуже високі температури. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Сьогодні накриють дощі західні та північні регіони країни. Денна температура на заході збережеться на рівні +17... + 22 градусів тепла, у той час як на півночі стовпчики термометрів опустяться до +15... +19 градусів. На решті частини території України в цей день буде хмарно, проте без опадів. У південних областях вдень очікується від +19 до +22, у центральних і східних — від +15 до +20 градусів.

Неділя принесе в усі регіони країни, за винятком західних, дощову погоду. На заході очікується мінлива хмарність та порівняно тепла погода — від +18 до +22 градусів. У той же час інші регіони України продовжать заливати дощі. У центральних і північних областях вдень очікується від +15 до +19, на сході — від +15 до +18 та на півдні традиційно буде тепліше — до +22 градусів вище нуля.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у КМДА повідомили коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон. Як повідомляється, 30 вересня за індивідуальними заявками почнеться підключення теплопостачання лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!