Головна Новини Суспільство події Прокуратура знову програла: Вілкул залишився на свободі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокуратура знову програла: Вілкул залишився на свободі

Суд вирішив не скасовувати вердикт першої інстанції і не брати під арешт колишнього "оппоблоковца"

1 жовтня 2019, 12:54 comments2072
Поділіться публікацією:
Прокуратура знову програла: Вілкул залишився на свободі

Апеляційний суд в місті Дніпро ухвалив залишити без зміни рішення суду першої інстанції і відмовився заарештовувати колишнього народного депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Відзначається, що суд розглядав скаргу прокуратури на рішення суду першої інстанції, який ухвалив відпустити Олександра Вілкула на поруки.

Нагадаємо, що Вілкула підозрюють в тому, що він, перебуваючи на посаді голови Дніпропетровської ОДА, незаконно передав в оренду кілька земельних ділянок, які перебували в колективній власності. У свою чергу, Колесніков, за даними ГПУ, на посту глави агентства Державного майна сприяв незаконному відчуженню двох цехів оборонного підприємства, яке забезпечувало українську армію ракетами "Смерч" і "Град".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що екс-президент України Петро Порошенко оголосив нагороду в розмірі 3 мільйонів гривень за будь-яку корисну для слідства інформацію про замовників нападу на Валерію Гонтареву, колишню главу Нацбанку.

"Днями вже ділився враженнями від спілкування з Валерією Гонтаревої в Лондоні. ДТП, підпал машини і будинки — це помста за її мужні і сильні реформаторські кроки на посаді глави НБУ. Звички її ворогів інакше, як бандитськими, і не назвеш. Недруги Гонтаревої зараз в фаворі. Думають, ніби Бога за бороду схопили. І впевнені, що заховають кінці в воду ", — написав Порошенко у себе в Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!