Головна Новини Суспільство події Масове отруєння в Західній Україні: на весіллі отруїлися майже 90 гостей
commentss НОВИНИ Всі новини

Масове отруєння в Західній Україні: на весіллі отруїлися майже 90 гостей

Винним у пригоді загрожує до трьох років в'язниці

2 жовтня 2019, 13:32 comments3664
Поділіться публікацією:
Масове отруєння в Західній Україні: на весіллі отруїлися майже 90 гостей

Медики і правоохоронці розповіли про жахливі наслідки весілля у Чернівецькій області, внаслідок чого в лікарні виявилося майже 90 осіб.

Інформація про масове отруєння в Путильський райвідділ поліції надійшла 1 жовтня близько 3:00. Тоді в лікарні селища Путила з гострим гастроентероколітом потрапило 11 чоловік, але вже вранці кількість пацієнтів склала півсотні, в тому числі 9 дітей. Як з'ясували поліцейські, всі вони в ту ніч гуляли на весіллі в одному з місцевих ресторанів.

Пізніше кількість постраждалих збільшилася, а деяких госпіталізували в інші лікарні. Як розповіли в Чернівецькому обласному лабораторному центрі МОЗ, на сьогодні у них є інформація про 86 постраждалих, з яких 28 – діти. Зараз у трьох лікарнях регіону залишається 22 дорослих і шестеро дітей, які повинні пройти відповідне лікування амбулаторно. На щастя, їх життю нічого не загрожує.

Під час розслідування епідеміологи відібрали проби продуктів і води, а також посуду, інвентарю і всього того, з чим контактували гості на весіллі. А в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил, встановлених з метою попередження епідемічних та інших заразних захворювань і боротьби з ними": винним загрожує до трьох років в'язниці.

Нагадаємо, в липні відбулося масове отруєння дітей в таборі під Одесою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!