Головна Новини Суспільство події Україну чекає тепло і дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну чекає тепло і дощі

Стало відомо, яким буде 3 жовтня

3 жовтня 2019, 07:25 comments2913
Поділіться публікацією:
Україну чекає тепло і дощі

Сьогодні, ось уже другий день під ряд, українці зможуть насолодитися коротким поверненням тепла в країну, але тепла погода супроводжуватися дощами в деяких областях.

Магнітні бурі у жовтні 2019 року: коли чекати на удар з неба. На Волині, в Карпатах та у Львівській області буде тепло, місцями можливе виникнення дощів. Температура повітря вдень тут очікується близько +14... +19 градусів, а вночі + 8... +12 градусів.

На заході країни очікується тепла погода, проте є ймовірність опадів. Температура коливатиметься в межах позначки +15... +18 градусів вдень, а вночі +8... +11 градусів.

У південній частині України буде найтепліше. Температура повітря близько +22... +24 градуси вдень, і +12... +14 градусів вночі.

У східних областях також буде сонячна і тепла погода, ймовірність виникнення дощів – низька. Тут варто очікувати температури повітря в межах +21... +23 градуси вдень, і +8... +11 градусів вночі.

У Київській області очікується тепла погода з мінливою хмарністю. Температура повітря вдень близько +20... +25 градусів, а вночі +9... +14 градусів.

В столиці буде тепло і без опадів, проте вночі є можливість виникнення короткочасних дощів. Температура в межах позначки близько +21... +23 градуси вдень, і +11... +13 градусів вночі.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Крім того, Укргідрометцентр попереджає, 3-4 жовтня більшості районів східних, південних, Дніпропетровській, Кіровоградській, Черкаської, Полтавської областей та Криму збережеться надзвичайний рівень пожежної небезпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!