Головна Новини Суспільство події У Дніпрі поліцейський вдарив жінку, яка попалася на крадіжці товару
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі поліцейський вдарив жінку, яка попалася на крадіжці товару

Інцидент спалахнув в одному з міських магазинів косметики

3 жовтня 2019, 12:10 comments4802
Поділіться публікацією:
У Дніпрі поліцейський вдарив жінку, яка попалася на крадіжці товару

У Дніпрі між поліцейським охорони та жінкою-відвідувачем магазину стався конфлікт, в результаті якого правоохоронець вдарив жінку по обличчю. Про це журналісту "Коментарів" повідомили в прес-службі Управління поліції охорони Дніпропетровської області.


Як стало відомо, подія сталася вдень 1 жовтня в одному з магазинів косметики на вулиці Робочій. Співробітники магазину помітили двох жінок, які, ймовірно, здійснили крадіжку. Щоб запобігти порушення закону, на місце був викликаний наряд поліції охорони.


Коли правоохоронці прибули, між ними та жінками розгорівся скандал — відвідувачки нібито не розуміли, що від них хочуть і в агресивній формі запитували, навіщо і куди їх просять пройти. Згодом одна з жінок, яка розмовляла по телефону, попросила "обґрунтувати, за що її тримають у магазині". Після чого поліцейський вдарив її по обличчю та вибив з рук мобільний телефон.


"Адміністратор магазину натиснули кнопку "тривожного виклику", оскільки побачила двох жінок, яких до цього неодноразово помічали в крадіжці товару. Але зловити їх не виходило. На місце приїхав наряд реагування. Дійсно, був факт вибивання телефону, ми від цього не відмовляємося. Поліцейського зараз відсторонили від виконання службових повноважень. Проводяться службові перевірки", — повідомили "Коментарям" у прес-службі поліції охорони області.


Як сам поліцейський пояснив свій вчинок, в управлінні не уточнили, пославшись на розгляд справи.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Гонконзі поліція відкрила вогонь під час протестів. 18-річний учасник акції отримав кульове поранення в груди. Поліцейський був змушений відкрити вогонь, бо боявся за своє життя. Поранений хлопець був госпіталізований.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!