Головна Новини Суспільство події В Атлантичному океані знайшли тіла українських моряків
commentss НОВИНИ Всі новини

В Атлантичному океані знайшли тіла українських моряків

Тіла чотирьох загиблих перенесли на французький фрегат

3 жовтня 2019, 13:20 comments4728
Поділіться публікацією:
В Атлантичному океані знайшли тіла українських моряків

В Атлантичному океані знайшли тіла чотирьох українських моряків, які перебували на затонулому судні Bourbon Rhode. За інформацією компанії-судновласника, тіла загиблих перенесли на фрегат "Вентос" французького флоту.

Нагадаємо, трагедія сталася із-за сильного шторму 26 вересня: серед 14 членів екіпажу було 10 українців. Трьом морякам, серед яких — двоє наших співгромадян, вдалося врятуватися завдяки шлюпці. Доля решти весь тиждень була невідома.

"Від імені Bourbon Offshore я хотів би висловити наші співчуття родинам і друзям загиблих. Ми на їхньому боці і будемо супроводжувати їх у цьому жахливому випробуванні, — висловлює співчуття директор компанії з кризового управління Сиріл Ле Брі. – Ми,  як і раніше, повністю мобілізовані для проведення операцій по наданню допомоги і знову висловлюємо нашу щиру подяку всім командам, які зголосилися добровольцями і допомагають нам в наших пошуках".

Зараз триває пошук інших жертв корабельної аварії: військово-морські сили і рятувальники Франції шукають моряків як на воді, так і з повітря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!