Головна Новини Суспільство події У Дніпрі грабіжники намагалися підірвати будівлю РАЦСу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі грабіжники намагалися підірвати будівлю РАЦСу

Заволодіти касетами з грошима підривникам не вдалося та вони зникли з місця злочину

3 жовтня 2019, 13:32 comments2028
Поділіться публікацією:
У Дніпрі грабіжники намагалися підірвати будівлю РАЦСу

У Дніпрі невідомі намагалися підірвати банкомат, який знаходиться в одному приміщенні з РАГСом. Спроба виявилася невдалою — банкомат загорівся, а палії зникли з місця злочину. Про це журналісту "Коментарів" розповіли в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася 3 жовтня близько 4:30 в Чечеловском районі міста. Банкомат, який намагалися підірвати невідомі, знаходився в будівлі районної ради на проспекті Пушкіна. За попередньою інформацією, підірвати відділення банку намагалися за допомогою газового балона.

Однак закінчити розпочате у підривників не вийшло — банкомат лише загорівся. Після чого палії зникли з місця злочину. Згодом на місце прибув наряд рятувальників і патрульна поліція.

“Оглянувши приміщення в середині, було виявлено саморобний вибуховий пристрій. Оглянувши прилеглу територію, ніяких людей знайдено не було. Попередньо, заволодіти касетами з грошима нікому не вдалося", — повідомив "Коментарям" інспектор прес-служби патрульної поліції в Дніпропетровській області Павло Карманов.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Причини події та причетних до злочину людей встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпропетровській області, в селі Черкаське Новомосковського району, невідомі підірвали банкомат Приватбанку. За попередньою версією, банкомат запустили газ, внаслідок чого сталося замикання і апарат буквально розірвало



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!