Головна Новини Суспільство події У Росії діти втекли з дому: намагалися дістатися до Чорнобиля
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії діти втекли з дому: намагалися дістатися до Чорнобиля

Двоє дев'ятирічних хлопчиків намагалися потрапити в зону відчуження

3 жовтня 2019, 16:36 comments1889
Поділіться публікацією:
У Росії діти втекли з дому: намагалися дістатися до Чорнобиля

У російському місті Саранську двоє учнів молодших класів втекли з дому, щоб потрапити в зону відчуження після перегляду американського серіалу "Чорнобиль".

За даними правоохоронних органів РФ, 2 жовтня двоє дев'ятирічних хлопчиків прийшли додому після школи, переодягнулися і пішли в невідомому напрямку. При цьому один з них залишив батькам записку, в якій повідомив, що поїхав.

В результаті розшукових робіт правоохоронці знайшли невдалих мандрівників в центральній частині міста. При собі у них були рюкзаки з речами першої необхідності.

"Як пояснили школярі, вони хотіли поїхати в Чорнобиль, перебуваючи під враженням від перегляду фільму з однойменною назвою", – повідомили в МВС республіки Мордовія.

 Хлопчики виховуються в благополучних сім'ях. В даний час з ними та їхніми батьками працюють інспектори відділення у справах неповнолітніх.

Нагадаємо, знятий каналом HBO серіал "Чорнобиль" викликає справжній туристичний бум в зоні відчуження. Попит на екскурсії Чорнобильської атомної електростанції зріс на 30-40%.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Відвідування Чорнобиля тепер буде проходити за новими правилами. Голова держави Володимир Зеленський підписав указ "Про деякі питання розвитку територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!