Головна Новини Суспільство події У центрі Херсона сталася стрілянина: важко постраждали дві людини
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Херсона сталася стрілянина: важко постраждали дві людини

Вогонь вели з автомобіля, після чого на ньому ж стрілки і зникли у невідомому напрямку

3 жовтня 2019, 16:52 comments1648
Поділіться публікацією:
У центрі Херсона сталася стрілянина: важко постраждали дві людини

У Херсоні сьогодні невідомі стріляли в центрі міста і важко поранили двох осіб. Після того, що сталося, стрілки зникли з місця злочину на автомобілі. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції в Херсонській області.

Як з'ясувалося, подія трапилася на вулиці Тираспольській в Суворовському районі міста. Про подію в Єдиний центр "102" повідомили очевидці. Вони розповіли, що невідомі стріляли з автомобіля, після чого зникли з місця злочину. В результаті чого важко постраждали дві людини — їх госпіталізували в міську лікарню.

Щоб зловити причетних до стрілянини, у місті була введена операція "Сирена". На місці події працює слідчо-оперативна група.

"За фактом замаху на вбивство слідчим управлінням обласного главку поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 15 ("Замах на злочин") і п. 1 ч. 2 ст. 115 ("Умисне вбивство") КК України. Постраждалі, 1969 і 1977 років народження, зараз знаходяться в лікарні у важкому стані. Поліція вживає усіх заходів для розкриття злочину", — повідомили в прес-службі Національної поліції в Херсонській області.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Сенаті Гаїті сталася стрілянина. Двоє людей, у тому числі фотограф агентства Associated Press, отримали поранення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://hr.npu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!