Головна Новини Суспільство події За фактом аварії літака під Львовом в поліції відкрили кримінальне провадження
commentss НОВИНИ Всі новини

За фактом аварії літака під Львовом в поліції відкрили кримінальне провадження

Зараз на місці аварії проводяться слідчі дії

4 жовтня 2019, 12:46 comments1530
Поділіться публікацією:
За фактом аварії літака під Львовом в поліції відкрили кримінальне провадження

Під Львовом сьогодні, 4 жовтня, здійснив аварійну посадку літак АН-12. В результаті події загинули п'ять осіб, ще троє отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані в лікарню.

Як повідомили в прес-службі Національної поліції Львівської області, за фактом події порушено кримінальне провадження. Розслідування проводиться за статтею "порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту"

"Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група та співробітники інших підрозділів поліції Львівщини", — зазначили в управлінні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що біля міжнародного аеропорту "Львів" сьогодні вранці здійснив аварійну посадку транспортний літак АН-12. У момент події на борту повітряного судна знаходилися 8 осіб, з них 7 членів екіпажу. Перед заходом на посадку літак зник з радарів. Горіння судна не спостерігалося.

За попередньою інформацією, аварійна посадка сталася із-за того, що у літака закінчилося паливо. Літак АН-12 авіакомпанії Україна-Аэроальянс здійснював чартерний вантажний рейс за маршрутом Віго, що в Іспанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.npu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!