Головна Новини Суспільство події На Сході бойовики обстрілюють позиції українських захисників
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сході бойовики обстрілюють позиції українських захисників

Військові формування супротивника ведуть вогонь із заборонених Мінськими угодами калібрів

4 жовтня 2019, 16:02 comments1368
Поділіться публікацією:
На Сході бойовики обстрілюють позиції українських захисників

На Сході України військові формування Російської Федерації 4 жовтня випустили по позиціях Об'єднаних сил 30 мін калібрів 120 і 82 мм. Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони України.

Як стало відомо, протягом доби по позиціям українських військ сім разів відкривали вогонь. Зокрема, ворог обстрілював селище Зайцево, Кримське та Новолуганське.

“Під час обстрілу по захисниках Зайцевого противник також вів вогонь з великокаліберних кулеметів, поблизу Новолуганського — з автоматичних станкових гранатометів. А в районі Кримського бойові дії ворог вів щільно застосовуючи гранатомети різних систем, озброєння БМП та стрілецьку зброю", — розповіли в прес-службі Міністерства оборони України.

Крім того, з гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні наші позиції в місті Авдіївка та в селищі Новогнатівка. Бойовики також стріляли з великокаліберних кулеметів по селищам Павлопіль та Водяне.

На щастя, обійшлося без втрат серед українських військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що бойовики на Донбасі нарощують обстріл. Українські позиції активно обстрілювали з заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Найбільше ворожих обстрілів зафіксували в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "ПІВНІЧ": поблизу Кримського, Південного, Новгородського, Майорска, Луганського та Зайцево.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.mil.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!