Головна Новини Суспільство події Катастрофа літака під Львовом: пілоти уводили судно від житлових будинків
commentss НОВИНИ Всі новини

Катастрофа літака під Львовом: пілоти уводили судно від житлових будинків

Місцеві жителі кажуть, що не чули звука падаючого літака

4 жовтня 2019, 17:28 comments3818
Поділіться публікацією:
Катастрофа літака під Львовом: пілоти уводили судно від житлових будинків

Літак АН-12, який сьогодні вранці впав під Львовом, не долетів 300 метрів до злітно-посадкової смуги. Про це сайту "Сегодня" повідомили очевидці події.

За їх словами, пілоти спеціально уводили повітряне судно від житлових будинків в селищі Сокильники. При цьому місцеві жителі навіть не чули звуку падаючого літака.

"Про падіння літака більшість людей дізналися вже тоді, коли почули ревіння сирен рятувальників і "швидких". Мої знайомі, які живуть неподалік від місця падіння, розповіли, що тіла кількох членів екіпажу буквально розірвало. Декількох вдалося витягнути звідти живими. До злітної смуги літак не долетів метрів 300, подер дерева недалеко від кладовища", — розповідає житель селища Михайло Криса.

Між тим, місцеві вважають, що катастрофа сталася через те, що у літака закінчилося паливо. Вони також думають, що звуку падіння не чули, тому що звикли до "сусідству" зі злітно-посадковою смугою.

“Справа в тому, що від нас недалеко аеродром, тому до звуку злітаючих та приземляющихся літаків ми звикли. Експерти, що працюють на місці, випадково сказали, що за їх даними, літак падав "без двигунів". Тобто двигуни в момент падіння або відмовили, або з якоїсь іншої причини були вже вимкнені", — зазначила місцева мешканка.

Раніше портал "Коментарі" писав, що стали відомі прізвища загиблих та постраждалих. У результаті аварійної посадки під Львовом літака АН-12 загинули командир Віталій Степаненко, помічник командира Ігор Маєвський, штурман Юрій Кузьменко, бортовий технік Ігор Завадюк та радіооператор Володимир Кириленко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.segodnya.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!