Головна Новини Суспільство події Одеського активіста звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеського активіста звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої

Обвинувачений провину не визнає

4 жовтня 2019, 17:32 comments1771
Поділіться публікацією:
Одеського активіста звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої

Активіста, який займався пошуком зниклих дітей звинувачують у зґвалтуванні, повідомив екс радник губернатора Одеської області з захисту прав дітей Артем Поланський.

"В Одесі відбувається затримання громадського активіста з захисту прав дітей Лучезара Панфілова, якому пред'являють звинувачення в сексуальному насильстві над неповнолітньою дівчинкою, однією з втікачок з притулку" Світанок", — йдеться в повідомленні.

За наявними даними, сьогодні вдень, 4 жовтня, в будинок до одеського громадського діячя прийшли співробітники поліції та пред'явили підозру в зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки. Панфілов провину не визнав.

Соратник підозрюваного Олександр Сопельник розповів, що минулої ночі вони знайшли трьох п'яних дівчаток, які втекли з притулку "Світанок". Активісти вирішили, що дівчаткам краще переночувати вдома у Панфілова, а вже вранці відправитися в поліцію.

Панфілов впевнений, що його підставили. Він стверджує, що будь-який варіант близькості з дівчинкою був виключений, адже він живе разом з сестрою, двома братами та дружиною брата, крім того він практично всю ніч провів на вулиці — під камерою відеоспостереження.

"Що стосується заявниці, вранці вона спілкувалася з волонтерами та з поліцією, і нічого в її словах і поведінці не вказувало на те, що щось подібне було. І тільки після повернення в Центр (колишній "Світанок") дівчинка раптом вирішила написати заяву", — розповіла активістка Світлана Підпала.

Сам обвинувачений і його соратники, серед яких і колишня патрульна Зоя Мельник, впевнені, що справа підлаштована керівництвом притулку "Світанок". Адже активісти неодноразово звинувачували адміністрацію закладу в халатності.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на ремонт траси Київ-Одеса євробанки виділять 900 млн. Євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!