Головна Новини Суспільство події На Сході України бойовики за добу 25 разів порушили режим припинення вогню
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сході України бойовики за добу 25 разів порушили режим припинення вогню

Військові формування РФ вели вогонь з забороненої Мінськими угодами зброї

7 жовтня 2019, 10:29 comments1633
Поділіться публікацією:
На Сході України бойовики за добу 25 разів порушили режим припинення вогню

Минулої доби на Сході України військові формування Російської Федерації 25 разів порушили режим припинення вогню. В результаті чого один український герой загинув, ще один отримав поранення. Про це повідомили в прес-службі Операції об'єднаних сил.

Бойовики вели вогонь з забороненої Мінськими угодами зброї: мінометів калібру 82 мм, з гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї, а також з БМП.

"Порушуючи Мінські угоди, противник спеціально обстріляв ділянку розведення сил та засобів в районі населеного пункту Золоте зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї", — зазначили в прес-службі ООС.

Повідомляється, що обстріли були зафіксовані поруч з селищами Водяне, Березове, Богданівка, Новогнатовка, Новотроїцьке, Павлопіль та Харчовика, а також поблизу міст Авдіївка та Красногорівка. Крім того, обстріли відбулися і за позиціями українських військ в районі оперативно-тактичної угруповання "ПІВНІЧ".

"За минулу добу в результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один отримав поранення", — підкреслили в ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Разумков розповів, коли почне діяти закон про особливий статус Донбасу. Він почне діяти після повернення контролю України над захопленню ділянкою кордону на Сході країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!