Головна Новини Суспільство події Загроза обвалу студентського гуртожитку в Дніпрі: комісія почне оглядати підвали та приміщення будівлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Загроза обвалу студентського гуртожитку в Дніпрі: комісія почне оглядати підвали та приміщення будівлі

З будівлі було виселено близько 200 осіб, а проспекти біля нього перекриті для руху транспорту

7 жовтня 2019, 13:52 comments2126
Поділіться публікацією:
Загроза обвалу студентського гуртожитку в Дніпрі: комісія почне оглядати підвали та приміщення будівлі

У Дніпрі за будинком, який 5 жовтня ледь не пішов під землю через провал в асфальті, спостерігає спеціальна комісія. На будівлю встановили маяки, які стежать за зміщенням фундаменту. Про це розповіли у прес-службі Дніпровської міської ради.

За ситуацією стежить комісія, в яку входять представники ДСНС, поліції та профільних департаментів міських служб.

"Фахівці продовжують стежити за маячками, встановленими в гуртожитку Національного технічного університету "Дніпровська політехніка". Станом на ранок понеділка рух будівлі не зафіксовано", — повідомили в прес-службі міськради.

Сьогодні також буде вирішуватися питання про рух транспорту на перехресті проспекту Яворницького та проспекту Гагаріна. Проїзд там був обмежений у зв'язку з аварійною ситуацією.

“Сьогодні фахівці разом з рятувальниками обстежують будівлю, в тому числі підвали. Тоді в мерії приймуть рішення щодо руху транспорту цим кварталом. Також після результатів обстеження фахівці скажуть, коли студенти зможуть повернутися в гуртожиток за особистими речами", — уточнили в мерії.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Дніпрі стався обвал ґрунту під одним із студентських гуртожитків, в результаті чого утворилася загроза обвалення п'ятиповерхової будівлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!