Головна Новини Суспільство події "Авіакатастрофа АН-12": озвучені основні версії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Авіакатастрофа АН-12": озвучені основні версії

У поліції спростували версію про брак пального

7 жовтня 2019, 17:54 comments1932
Поділіться публікацією:
"Авіакатастрофа АН-12": озвучені основні версії

Поліція Львівської області назвала чотири основні причини катастрофи літака АН-12, які здійснював міжнародний рейс Іспанія-Туреччина. Таку заяву зробив заступник начальника слідчого управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Андрій Кумечко, пише "РБК-Україна".

Так, слідство встановило, що літак перед аварійною посадкою не міняв траєкторію руху і йшов чітко по маршруту на посадку. Екіпаж не подавав сигналу тривоги.

"Зараз відпрацьовуються такі версії причин авіакатастрофи — помилка пілота, помилка командно-диспетчерського пункту, технічна несправність літака і несприятливі метеоумови. Поліцейські вилучили бортовий самописець літака, документацію і направили їх на відповідні дослідження. У виробництві також призначений ряд експертиз, які дадуть можливість остаточно встановити причини того, що сталося. Крім того, як тільки дозволить їх стан здоров'я, ми опитаємо членів екіпажу ", — зазначив Кумечко.

Кумечко також спростував інформацію про те, що літак перевозив контрабанду.

"Це був плановий рейс — літак прямував з Іспанії до Туреччини через повітряний простір Львова і перевозив вантаж поперечних підсилювачів дверей і даху до автомобілів" Рено ", — резюмував поліцейський.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про авіакатастрофу,  що сталася з літаком АН-12, на борту якого перебували 7 членів екіпажу та 1 особу супроводжує вантажс



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!