Головна Новини Суспільство події У Дніпрі дорогу залив хімічний розчин: з'явилися яскраві фото
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі дорогу залив хімічний розчин: з'явилися яскраві фото

З цистерни без тягача лився хлорид заліза

8 жовтня 2019, 11:03 comments2754
Поділіться публікацією:
У Дніпрі дорогу залив хімічний розчин: з'явилися яскраві фото

Одну з вулиць Дніпра в понеділок вдень залив хімічний склад. Раствор лився з цистерни, на якій була відсутня яка-небудь інформація про речовину. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Як з'ясувалося, про подію рятувальників повідомив черговий гарячої лінії "102". Він розповів, що на перехресті вулиць Журналістів і та Дніпросталівській з цистерни, на якій немає тягача, ллється невідому речовину.

На місце події прибув наряд рятувальників. В костюмах хімзахисту вони встановили, яка саме речовина виливається з ємності.

“Встановлено, що речовина темно-коричневого кольору. Дзеркало даної речовини на поверхні землі розміром 15 х 2,5 метра. За словами фірми перевізника, в ємності транспортували 15 тонн розчину хлориду заліза зі Львова в Дніпро. Загиблих та постраждалих немає", — повідомили в прес-службі ДСНС області.

Згодом речовину перелили в ємності та змили з проїжджої частини.

picture


picture


picture


picture


picture

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Туреччині затримано автомобіль з радіоактивною речовиною для виробництва ядерних боєголовок. Речовину виявили співробітники відділу по боротьбі з контрабандою та організованою злочинністю. Вилучений складу направили для дослідження до Ради з ядерної енергії Туреччини. Перевірка встановила, що в автомобілі перевозилося 18,01 грамів радіоактивної речовини. Його вартість оцінюється в 72 млн доларів США.

Фото: прес-служба ГСЧС в Дніпропетровській області



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://dp.dsns.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!