Головна Новини Суспільство події В Одесі патрульні підозрюються в застосуванні тортур: щоб підвищити показники, вони били людей кийками
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі патрульні підозрюються в застосуванні тортур: щоб підвищити показники, вони били людей кийками

Затриманих громадян поліцейські змушували зізнатися в крадіжці майна

8 жовтня 2019, 12:23 comments1609
Поділіться публікацією:
В Одесі патрульні підозрюються в застосуванні тортур: щоб підвищити показники, вони били людей кийками

В Одесі правоохоронці затримали двох патрульних поліцейських, які підозрюються в застосуванні тортур. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Одеській області.

Як з'ясувалося, у злочині підозрюються командир та поліцейський взводу, які під час чергування на залізничному вокзалі нібито завдали тілесні ушкодження затриманим громадянам. Їх же вони згодом змушували зізнатись у скоєнні крадіжки. Робили це поліцейські для того, щоб збільшити показники своєї роботи.

Правоохоронці встановили особу одного з потерпілих, який і розповів подробиці злочину.

"Його та ще одного чоловіка патрульні затримали вночі на пероні вокзалу, доставили у відділення поліції та, застосовуючи фізичний та психологічний вплив, вимагали зізнатися у крадіжці золотого ланцюжка на території вокзалу. За відмову брати на себе чужий злочин, затриманих били гумовими кийками, руками та ногами. Фізичне знущання тривало, поки одному з затриманих не стало погано. Тільки тоді поліцейські відпустили", — повідомили в прес-службі Національної поліції області.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею про "тортури". Якщо в суді буде доведена вина патрульних поліцейських, за ґрати вони відправляться на строк до 10 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в аеропорту Манчестера поліцейські підірвали підозрілий пакет. Правоохоронці евакуювали станцію та прилеглі офіси після повідомлення про підозрілий пакет. Поліцейські машини та співробітники аеропорту перекрили дорогу, що веде до транспортного вузла.

Фото: прес-служба Національної поліції в Одеській області



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.npu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!