Головна Новини Суспільство події У Запоріжжі зіткнулися вантажівка та маршрутка: одна людина загинула, ще вісім постраждали
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі зіткнулися вантажівка та маршрутка: одна людина загинула, ще вісім постраждали

Від удару передня частина маршрутки повністю деформувалася

9 жовтня 2019, 17:37 comments1685
Поділіться публікацією:
У Запоріжжі зіткнулися вантажівка та маршрутка: одна людина загинула, ще вісім постраждали

У Запоріжжі сьогодні, 9 жовтня, сталася дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися маршрутне таксі та вантажівка, в результаті чого одна людина загинула на місці, ще вісім отримали травми. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Запорізькій області.

Пригода сталася близько 14:20 на вулиці Істоміна. Після зіткнення передня частина маршрутки повністю деформувалася. За попередніми даними, в результаті аварії загинув пасажир таксі, ще вісім людей отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані в міську лікарню. Серед постраждалих є двоє неповнолітніх.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Миколаєвом у страшному ДТП загинули поліцейські. Пригода сталася на автодорозі "Херсон — Миколаїв" поряд з селищем Шевченкове. Від лобового зіткнення легковиків, на місці загинули два керівника поліції, ще одну людину, водія автомобіля Lexus, госпіталізували в лікарню.

"В результаті ДТП в автомобілі Тоyоtа загинули заступник начальника — начальник кримінальної поліції ГУНП в Миколаївській області, полковник поліції Сергій Сидоренко та тимчасово виконуючий обов'язки начальника Управління протидії наркозлочинності ГУНП, підполковник поліції Володимир Илличко, які їхали в напрямку Миколаєва. Обом було по 39 років", повідомили в прес-службі Національної поліції Миколаївської області.

Фото: відкриті джерела



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://zp.npu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!