Головна Новини Суспільство події П'ять тисяч доларів за в'їзд в Україну: в аеропорту «Київ» стався скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять тисяч доларів за в'їзд в Україну: в аеропорту «Київ» стався скандал

Прикордонники відмовили австралійцю у в'їзді через неналежним чином оформлені документи

10 жовтня 2019, 10:37 comments4518
Поділіться публікацією:
П'ять тисяч доларів за в'їзд в Україну: в аеропорту «Київ» стався скандал

У столичному аеропорту "Київ" прикордонники не пустили в Україну громадянина Австралії, у якого були проблеми з документами – вони були неналежним чином оформлені. Про це йдеться у сюжеті новин "Сьогодні".

Як відомо, громадянин Австралії прилетів в Україну з Польщі. Під час перевірки документів прикордонники відмовили йому у пропуску. Почувши відмову, іноземець не розгубився і запропонував "контролерам" хабар у розмірі 1 тисячі доларів, але рішення прикордонників залишалося незмінним. Тоді чоловік почав піднімати "ставки" — за в'їзд в Україну він був готовий віддати 5 тисяч доларів.

За підсумком, за спробу підкупу посадових осіб австралієць був депортований на батьківщину найближчим рейсом. Також даному громадянинові заборонили в'їзд на територію України терміном на 3 роки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що двадцять пасажирів рейсу "Рига – Київ" авіакомпанії WIzz Air не змогли потрапити на рейс, який прямував до Києва. Це сталося через те, що в годину пік в ризькому аеропорту працював лише один пункт контролю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!