Головна Новини Суспільство події У Києві жорстоко вбили іноземця: його тіло планували розчленувати бензопилою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві жорстоко вбили іноземця: його тіло планували розчленувати бензопилою

Підозрюваний у вбивстві — 23-річний іноземець, якого планується оголосити в міжнародний розшук

10 жовтня 2019, 13:24 comments1778
Поділіться публікацією:
У Києві жорстоко вбили іноземця: його тіло планували розчленувати бензопилою

У Києві правоохоронці оголосили в міжнародний розшук чоловіка, який підозрюється у жорстокому вбивстві іноземця. Він збирався розчленувати тіло вбитого за допомогою бензопили. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

Як стало відомо, 6 жовтня на гарячу лінію "102" надійшло повідомлення про неприємний запах, схожий на запах газу, біля однієї з квартир у житловому будинку на вулиці Чигоріна. На вказану адресу виїхав наряд служби порятунку. Біля дверей квартири вони виявили криваві сліди, після чого викликали на місце правоохоронців.

"Зламавши вхідні двері до квартири, правоохоронці виявили в приміщенні тіло 22-річного уродженця Республіки Азербайджан з численними ножовими пораненнями та тілесними ушкодженнями. Смерть, попередньо, настала за три дні до цього. При огляді місця події правоохоронці виявили бензопилу, три каністри з пально-мастильною речовиною, гумову маску, сокиру, пакети та інші засоби, за допомогою яких злочинець ймовірно планував приховати сліди злочину шляхом розчленування тіла убитого", — повідомили в прес-службі прокуратури міста.

Під час слідчих заходів копи встановили, що до злочину може бути причетний 23-річний знайомий загиблого.

"Після обробки записів з камер відеоспостереження та допитів свідків, слідчі та оперативні працівники поліції здобули докази причетності до вчинення злочину 23-річного громадянина Азербайджану, який виявився знайомим убитого", — зазначили в прокуратурі Києва.

Зараз передбачуваний вбивця на території України не знаходиться, у зв'язку з чим вирішується питання про оголошення його в міжнародний розшук. За скоєння злочину йому загрожує до 15 років в'язниці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прокуратура Києва просить Печерський районний суд заарештувати колишнього міністра охорони здоров'я Раїсу Богатирьову. У червні 2014 року на неї порушили кримінальне провадження за фактом розтрати державних коштів в особливо великих розмірах.

Фото: прес-служба прокуратури Києва



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!