Головна Новини Суспільство події Бойовики вісім разів обстріляли позиції ВСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ВСУ

На щастя, ніхто з українських військових не постраждав

10 жовтня 2019, 13:58 comments1752
Поділіться публікацією:
Бойовики вісім разів обстріляли позиції ВСУ

10 жовтня терористичні організації т.зв. "Л/ДНР" справили вісім обстрілів по позиціях українських військових. Про це передають інформагентство "РБК-Україна".

Як зазначається, поблизу Кримського, що на Луганському напрямку, близько 8 години ранку окупанти влаштували 25-хвилинний обстріл з озброєння бойової машини піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Також зафіксовано 7 обстрілів на Донецькому напрямку.

"Двічі ворог обстрілював опорні пункти підрозділів Об'єднаних сил в районах Новотроїцького, а також 7 хв 120-го калібру противник з 8 ранку за 35 хвилин випустив з боку Спартака по нашим захисникам Авдіївки. Автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосували під час нічного обстрілу позицій наших військ неподалік населеного пункту Новоселівка Друга ", — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що українські військові не зазнали втрат і продовжують контролювати ситуацію на лінії зіткнення.

Нагадаємо, портал "Коментарі" напередодні повідомляв про те, що "ДНР" запустила сигнальну ракету, що сигналізує про готовність почати процес відведення сил в районі Петровського на Донбасі

Після запуску сигнальної ракети з боку ВСУ повинен початися відведення сил і озброєння від лінії зіткнення, який буде проходити синхронно і дзеркально під наглядом місії ОБСЄ протягом трьох днів. 12 жовтня сторони повинні будуть повідомити місію ОБСЄ про завершення відводу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!