Головна Новини Суспільство події У "Нафтогазі" поділились думками щодо апеляції "Газпрому"
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Нафтогазі" поділились думками щодо апеляції "Газпрому"

Українська компанія налаштована на перемогу

11 жовтня 2019, 16:38 comments1670
Поділіться публікацією:
У "Нафтогазі" поділились думками щодо апеляції "Газпрому"

У "Нафтогазі" поділились очікуваннями від розгляду апеляції "Газпрому" у Стокгольмі, повідомляє директор виконавчої групи НАК "Нафтогаз" Юрій Вітренко на своїй сторінці в Facebook.

"Зараз перерва на обід в засіданні апеляційного суду в м. Стокгольм, де ми сьогодні виступаємо зі вступним словом. Поки все йде нормально і ми залишаємося впевненими у тому, що апеляційний суд не задовольнить скаргу "Газпрому" на окреме рішення Стокгольмського арбітражу стосовно контракту на поставку газу", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за рішенням Стокгольмського арбітражу, "Нафтогаз" домігся компенсації в сумі 4,63 млрд доларів за недопоставку узгоджених обсягів газу для транзиту. За результатами арбітражних проваджень у Стокгольмі "Газпром" повинен сплатити 2,56 млрд доларів на користь "Нафтогазу".

Тепер, в ході засідання, Росія намагається оскаржити рішення Стокгольмського арбітражу і не виплачували компенсації українській стороні.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що в "Нафтогазі" відмовляються продовжувати контракт по транзитугазу з "Газпромом" на старих умовах.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!