Головна Новини Суспільство події Арахамія вибачився за те, що назвав мітинги "Ні капітуляції" проплаченими
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія вибачився за те, що назвав мітинги "Ні капітуляції" проплаченими

Давид Арахамія отримав викривальне лист після своєї заяви від Айдера Муждабаева

13 жовтня 2019, 23:38 comments3496
Поділіться публікацією:
Арахамія вибачився за те, що назвав мітинги "Ні капітуляції" проплаченими

Народний депутат і глава партії "Слуга народу" Давид Арахамія приніс вибачення учасникам стихійних мітингів "Ні капітуляції", які прийшли за власними переконаннями, за те, що огульно всіх назвав проплаченими. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я хочу публічно вибачитися перед усіма учасниками акції" Ні капітуляції ", які прийшли туди за покликом свого серця і душі. У мене не було наміру їх образити, але вийшло так, що я це зробив — за це я і перепрошую ", — зазначено в повідомленні нардепа.

Він зазначив, що причиною для такого рішення стало отримане їм лист від члена Союзу кримських татар Ейдер Муждабаева, в якому той розкритикував і пояснив невірність позиції Арахамія щодо своїх співвітчизників.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Давид Арахамія назвав акції протесту проти "формули Штайнмайера" частково проплаченими, оскільки знає особисто кілька людей, яким пропонували гроші за участь.

"Я впевнений, що малої частини людей оплачують участь в акціях, але реальних протестувальників набагато більше. 95% вийшли на Майдан з ідеологічних міркувань, але це не означає, що немає 5%, які отримують гроші. Може бути, російські платять, може — Петро Олексійович або хтось ще", — сказав Давид Арахамія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!