Головна Новини Суспільство події Сумна статистика: в Україні за добу сталося 730 ДТП, є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Сумна статистика: в Україні за добу сталося 730 ДТП, є загиблі

Під Києвом зіткнулися велосипедисти і мотоцикл з легковиком, а в Дніпрі — ВАЗ влетів в стовп

15 жовтня 2019, 15:27 comments2164
Поділіться публікацією:
Сумна статистика: в Україні за добу сталося 730 ДТП, є загиблі

В Україні за минулу добу сталося 730 дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких загинуло 18 осіб, ще 120 отримали травми різного ступеня тяжкості. Сумну статистику оприлюднила прес-служба Національної поліції України.

Крім іншого, тільки у Київській області сталося дев'ять ДТП, троє з яких закінчилися смертю. Так, у селищі Глеваха 70-річний водій не дотримався безпечної відстані і врізався в інший транспортний засіб. А в селі Яблунівка зіткнулися два велосипедиста. Подія виявилося куди небезпечніше, ніж можна уявити: жінка, яка керувала двоколісним, впала та вдарилася потилицею об бордюр, в результаті чого загинула.

"Також вчора на автодорозі "Бориспіль — Дніпро" мотоцикліст не дотримався безпечної дистанції і швидкості руху та скоїв зіткнення з автомобілем, який рухався в попутному напрямку. Мотоцикліст отримав перелом ключиці і ноги", — повідомили в прес-службі поліції Київської області.

Без пригод не обійшлося і 15 жовтня. Так, у Дніпрі автомобіль ВАЗ врізався в стовп. Пригода сталася на Зоряному бульварі, водія легковика довелося витягувати рятувальникам. Причини події встановлюють правоохоронці.

"ДТП сталося близько 8:00. Водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою. Водія 1993 року народження з пошкодженням грудної клітки госпіталізували у 16 міську лікарню", — розповів журналісту "Коментарів" прес-секретар патрульної поліції в Дніпропетровській області Павло Кишень.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Кіровоградській області автомобіль злетів з дороги і впав на залізничні рейки.

Фото: Інформатор / Дніпро



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!