Головна Новини Суспільство події В Одеській області малолітки «по приколу» забили до смерті безпритульного чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області малолітки «по приколу» забили до смерті безпритульного чоловіка

Діти проломили чоловікові череп

16 жовтня 2019, 11:59 comments2063
Поділіться публікацією:








В Одеській області малолітки «по приколу» забили до смерті безпритульного чоловіка

У Біляївці Одеської області два підлітка, яким було по дванадцять років  забили до смерті 56-річного безпритульного чоловіка. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції. ,

Чоловіка з проламаним черепом знайшли мертвим у сквері біля насосної станції. Правоохоронці через день встановили підозрюваних.


Діти гуляли ввечері на вулиці і побачили, як бездомний риється в смітті і вирішили пожартувати над ним. Підлітки почали переслідувати чоловіка, закидаючи його камінням і палицями, а коли він весь в крові впав вони втекли.

В ході обшуку за місць проживання підлітків поліцейські вилучили одяг зі схожими на кров слідами, в якій хлопці були в день убивства.

Поліція з'ясувала, що діти виховуються в неблагополучних сім'ях. Батьки дітей регулярно притягувалися до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей.

 Як повідомляло видання "Коментарі", в реабілітаційному центрі для морських тварин сахалінського некомерційного фонду захисту природи "Зелений Сахалін" в Хомського через важкі травми помер один  з подопечних — дитинча ларги. Його на пляжі в Корсакове побили палицями місцеві діти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!