Головна Новини Суспільство події На Сході під час обстрілу загинули два українських героя
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сході під час обстрілу загинули два українських героя

По позиціях наших військ активно працювали ворожі снайпери

16 жовтня 2019, 12:39 comments1470
Поділіться публікацією:
На Сході під час обстрілу загинули два українських героя

На Сході України військові формування Російської Федерації за минулу добу 25 разів порушили режим припинення вогню. Під час ворожого обстрілу загинули два українських військових, ще чотири отримали поранення. Про це повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил.

Як стало відомо, вогонь бойовики вели з забороненої Мінськими угодами зброї: мінометів калібру 82 мм, БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Активно працювали також снайпери противника. Найбільше під час обстрілу постраждали позиції оперативно-тактичної групи "СХІД".

Так, під вогонь потрапили селища Мар'їнка, Авдіївка, Водяне та Приазов'ї, Новогнатовка, Опитне, Павлопіль, Новотроїцьке, Харчовика і Лебединське.

"За минулу добу, в результаті обстрілу, два військовослужбовця Об'єднаних сил загинуло, чотири отримали поранення, ще один військовий — бойове травмування. З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації і її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню", — відзначили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що сторони тристоронньої контактної групи в Мінську підтвердили прихильність розведення сил в Золотом і Петровському, але так і не змогли досягти взаєморозуміння з конкретної дати розведення.

Фото: прес-штаб ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!