Головна Новини Суспільство події В одеському аеропорту хакери передали нецензурний "привіт" Грете Тунберг
commentss НОВИНИ Всі новини

В одеському аеропорту хакери передали нецензурний "привіт" Грете Тунберг

Дівчина виступала за скасування використання авіаперельотів

17 жовтня 2019, 14:59 comments2266
Поділіться публікацією:
В одеському аеропорту хакери передали нецензурний "привіт" Грете Тунберг

В Одесі невідомі зламали внутрішню інформаційну систему аеропорту і вивели на табло розкладу рейсів нецензурний напис, адресований шведській еко-активістці Грете Тунберг. Про це повідомили передплатники одного з місцевих пабликов в соціальній мережі.

Так, атаці піддався центр нового терміналу. Співробітники аеропорту кажуть, що жарт — справа рук хакерів. Власне, на роботу повітряних воріт це не вплинуло. Напис з моніторів зник після того, як перезавантажилася система. Прес-служба аеропорту також зазначила, що хакери дезінформували пасажирів про скасування рейсів. Цю ж інформацію злодії опублікували і на офіційному сайті аеропорту.

Зазначимо, що Грета Тунберг крім іншого прославилася за рахунок своїх висловлювань на конференції ООН з клімату, де вона закликала світову громадськість відмовитися від польотів на літаках, щоб зберегти навколишнє середовище.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що шведська еко-активістка Грета Тунберг і камерунська правозахисниця Дивина Малум стали лауреатами Міжнародної дитячої премії миру KidsRights.

16-річна экоактивистка Грета Тунберг стала відома у серпні 2018 року, коли оголосила перший шкільний страйк під будівлею парламенту Швеції. Дівчинка вимагала зупинити глобальне потепління і попередити зміну клімату. Самим головним її гаслом став "Ви позбавили мене дитинства", який викликав суперечливу реакцію в Мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!